Lägerverksamhet

Dagläger

Kom ut till oss och se hur en dag på gården ser ut. Vad får hästarna för mat? Värper alla höns bruna eller vita ägg? Hur leder man en häst? Hur mjuk är katternas päls och slutligen, hur känns det att sitta bakom en häst i vagnen? Vill du få svaret på dessa frågor? Om svaret är ja är du mycket välkommen ut till oss. Här får du ta del av den dagliga skötseln av gårdens djur och prova på att köra häst.

Vi har olika alternativ med olika längd, tid och pris.

1. Du kommer hit klockan 9.00 och är färdig runt 12.00 – priset är 300 kr

2. Du kommer hit klockan 9.00 men får stanna ända till 14.00. Du får ta med egen matsäck så äter vi lunch tillsammans. Vi får ju också spendera mer tid med djuren. Priset är 500 kr.

3. Du kommer hit klockan 9.00 och stannar till klockan 16.00. Nu får du ta med egen matsäck och mellanmål så att vi orkar hålla igång hela dagen! Priset är 800 kr.

Helgläger

Kom hit en fredag efter skolan och stanna här under helgen. Tillsammans tar vi hand om hästarna och de andra djuren. Vi kommer köra häst, mata kaniner, hämta ägg ifrån hönsen och klappa katterna. Om det är sommar och varmt i vattnet går vi ner till Vänern och badar, kanske fiskar lite på samma gång. Leka lekar kommer vi säkerligen göra, dessutom får du nya kompisar!

Vi har ingen specifik åldersgräns, men man ska klara av att sova borta själv. Kostnaden är 1500 kr men där ingår försäkring, mat, logi och massa skoj!

Sommarläger

På sommaren blir det mesta lite roligare. Därför skulle vi tycka det var jättekul om du ville komma till oss och skapa sommarminnen. I fyra heldagar kommer vi köra häst, mata kaniner, hämta ägg ifrån hönsen och klappa katterna. För att svalka av oss lite går vi ner till Vänern där det finns badmöjligheter. Under dessa fyra dagar, fyllda av mysiga djur och roliga lekar, kommer du få nya vänner och härliga minnen.

Vi har ingen specifik åldersgräns, men man ska klara av att sova borta själv. Kostnaden är 2500 kr men där ingår försäkring, mat, logi och massa skoj!

Övrigt

Om du har egna önskemål gör vi vårt bästa för att gå dem till mötes och skapar då ett mer passande upplägg.